Közel a zárás de nem tétlenkednek a csapatok
2016. augusztus 11. írta: Csabi490

Közel a zárás de nem tétlenkednek a csapatok

transfer.png

Pörög az átigazolási piac, naponta több száz hír lát napvilágot azonban ezeknek nagy része alaptalan. Ebben a cikkben összegyűjtöttem néhány hitelesebb forrásból származó átigazolási hírt, de persze ez sem garancia a hitelességre, kezeljük kellő fenntartással.

Mesut Özil elutasíthatja az Arsenal által kínált szerződéshosszabbítást, értesült a Bild. A német középpályás szerződését szeretné meghosszabbítani az angol csapat azonban elképzelhető, hogy Özil vissza fogja dobni az ajánlatot, a német lap szerint az sem elképzelhetetlen, hogy egy napon visszatér a Real Madridhoz.

covontfqt2grvxq0eefm_capture.JPG

Kleinheisler László számára a kölcsönadás tűnik a legjobb megoldásnak. A Werder Bremen vezetőedzője, Victor Skripnik tett korábban célzást az esetleges kölcsönadásra és egyre inkább úgy tűnik, hogy a magyar játékos számára ez lesz a megoldás ha rendszeresen szeretne játszani. Német másodosztályú csapatok közül választhat a magyar középpályás.

Nem érkezett ajánlat Riyad Mahrezért értesült a SkySports. Tegnap olyan hírek jelentek meg miszerint az Arsenal 30 millió fontot ajánlott a Leicester City szélsőjéért, azonban ezeket a híreket ma minden forrás cáfolta. De ez nem jelenti azt, hogy Arsene Wenger lemondott volna Mahrezről.

Juan Mata kész távozni a Manchester Unitedtől. Az ESPN értesülései szerint a spanyol játékos nem zárja ki a távozás lehetőségét mivel nem ápol túl jó kapcsolatot a csapat új menedzserével, José Mourinhoval, akivel korábban már volt összetűzése. A játékos iránt egyelőre csak az Everton érdeklődik.

147214.jpg

Spanyolországból erősíthet az Arsenal. A The Times szerint közel kerültek az Ágyúsok Shkodran Mustafi szerződtetéséhez. A német védőért 20 millió fontot fizet az angol csapat.

A Napoli máris elköltené a Higuainért kapott pénzt. Olasz sajtóhírek szerint klubrekordot jelentő, 62 millió euróért szerződtetnék az Inter csatárát, Mauro Icardit.

Arsene Wenger csatárt igazolna. A Sun értesülése szerint Robert Lewandowski és Antoine Griezmann közül választana a francia menedzser és 60 millió fontot is hajlandó lenne kiadni. No, de ezt a hírt kezeljük kellő fenntartással. A többivel ellentétben, ennek kevesebb valóságalapja van.

A Lyon 60 millió font alatt nem hajlandó megválni csatárától, Alexandre Lacazette-től. Rengeteg kérője akad a francia támadónak akit végre beárazott csapata.

Mario Balotelli az olasz bajnokságban köthet ki. Azonban most nem egy TOP csapatnál, a támadó iránt a Chievo érdeklődik. A balhés játékos pályafutása komoly gödörben van és Jürgen Klopp sem számít rá a Liverpoolnál.

balomario.jpg

Távozhat a PSG középpályása. Blaise Matuiditől megválna csapata, de magas árat szabtak a játékosra, 50 millió euró alatt nem hajlandóak eladni a francia játékost.

Távozik a Juventus csatára. Simone Zaza megegyezett a Wolfsburg csapatával és 4 évre aláír a német csapathoz. Higuain érkezésével kevés játéklehetőséget kapna így kénytelen távozni. 25 millió eurót kap érte a Juve.

Támadót igazolna az angol bajnok. A Leicester City 30 millió eurót ajánlott a Santosnak csatárjukért, Gabriel Barbosaért aki ott van a brazil válogatott (szenvedő) olimpiai keretében.

Mára ennyi lenne a pletykaáradat, a zárás közeledik de még komoly összegek fognak gazdát cserélni. Az utolsó napok mindig tartogatnak egy-egy nagy meglepetést, meglátjuk idén is így történik e.

www.footballin.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://footballin.blog.hu/api/trackback/id/tr2610245366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása